עבודת איסוף האגוזים מאדמת המטע, מתבצעת אצלנו באופן ידני בלבד ! ע״י עובדים המתמחים בנושא. כך, כל אגוז מקבל את היחס האישי והעדין הדרוש לו, שכל האיכויות שבו יישמרו ולא ייפגעו בתהליך האיסוף

פקאן גלילי - טל אסף, מושב שרונה

המטע שלנו נמצא בגליל העליון, באזור המפורסם בשל מקורות המים הרבים שבו - זה מתחיל מהחרמון, דרך הבניאס, הדן והחצבאני .

הדבר הכי חשוב שפקאן צריך - מים. מים טהורים, והרבה. ככל שהוא יונק יותר מים, כך הוא הופך עסיסי יותר, איכותי יותר

בלוקיישן המושלם הזה, אנחנו מגדלים משנת 74' פקאן פרימיום מזן דלמס. 
האגוז שלנו גדל ללא דישון, ללא הדברה, ומגיח לאוויר העולם טבעי, טהור ושמנמן .

אנחנו מגדלים את האגוזים שלנו עם מקסימום עבודת כפיים ומינימום שבמינימום עבודה עם מכונות - 
ככה כל אגוז מקבל יחס אישי ועדין, והאיכויות שלו לא נפגעות. 

אנחנו מוכרים רק פרי טרי טרי מהעונה הנוכחית (ינואר 21), קלוף וארוז בשקית הרמטית או גולמי עם קליפה 

ניתן להקפיא את האגוז הקלוף וכך ליהנות כל השנה מפרי איכותי כחול לבן.

אין כשרות רשמית אך מדובר במטע ותיק משנת 74 (ללא חשש עורלה), לא עובדים בשבת ומפרישים מעשר.

מוזמנים להציץ בהמלצות בדף הפייסבוק שלנו : אגוז פקאן גלילי – ישר מהחקלאי

x

#{title}

#{text}

#{price}